Новобранци в кухнята!

Внимание: Този курс води до пристрастяване към готвенето вкъщи!

 

Прибирате се след работа, а вкъщи няма нищо за вечеря... Децата са гладни, съпругът/съпругата също, а за капак на всичко, очаквате и приятели на гости. Спокойно, няма място за паника! Защото вие сте минали нашия ускорен курс за начинаещи в кухнята и можете да приготвите невероятна вечеря бързо, лесно и, разбира се, здравословно.

За всички, които искат поне веднъж да бъдат кулинарната звезда на вечерта и да очароват своите близки с вкусно, домашно приготвено меню, този курс е ключът за постигането на вашите кулинарни мечти.

Кулинарно училище Food Connection ще ви покаже, че с правилна организация на продуктите и времето, вие можете да приготвите вкусна и здравословна вечеря за вашите близки и приятели и да се насладите на вечерта на масата, а не зад котлона.  Ще ви покажем серия от интересни ястия от световната кухня, всяко едно от които можете да комбинирате в стотици „бързи“ менюта и всеки път да изненадвате с нещо нестандартно и вкусно вашите приятели. 

Курсът включва 6 посещения:

19 януари (19:00 - 21:00)

21 януари (19:00 - 21:00)

26 януари (19:00 - 21:00)

28 януари (19:00 - 21:00)

02 февруари (19:00 - 21:00)

04 февруари (19:00 - 21:00)

След всеки урок ще хапнем приготвените ястия в приятна компания и уютната атмосфера на кулинарно училище Food Connection.

Програма

Подготвили сме интересни и оригинални ястия, които лесно и неусетно ще развиват различни готварски способности – от основни правила за рязане с нож и замесване на тесто до по-сложни техники, които ще дадат добра база за развитие на кулинарните интереси на курсистите. Участниците в курса ще получат основни познания по:

  1. първична и термична обработката на различни типове продукти – яйца, тесто, паста, риба и морски дарове, пилешко и свинско месо, зеленчуци
  2. класически техники и рецепти 
  3. различни бързи и лесни трикове да превърнете обикновени продукти в необикновено ястие
  4. интересни рецепти от световната кухня
  5. забавни и любопитни истории за храната и различни ястия

В този курс ще отделим и специално внимание на основните правила за работа в кухнята, включително дребни, но важни детайли за безопасност при боравене с кухненски уреди и инструменти и съхранение на продуктите.

 

Готвенето вкъщи е лесно, забавно, здравословно и секси! Кой иска да готви?

ONLINE КЛАС

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.