Тайните на свинското месо

Местата за този курс са изчерпани!

***

Продължаваме поредицата от ценни и много образователни класове за обработка на месо, организирани от кулинарно училище Food Connection и верига магазини „Вашата месарница”.

Първият ни съвместен кулинарен клас беше за пилешко месо, а сега ще зарадваме и любителите на свинското. Макар да смятате, че това е банално лесно, ние сме убедени, че има още какво да се научи. За да ви разкрие част от тайните на свинското месо, „Вашата месарница” ще изпрати свои специалисти, които на разбираем език ще ви обяснят и покажат на практика част от тайните на професията.

Какво по-добро от това, месар да ви покаже как се избира, транжира и готви хубаво месо!

Този кулинарен курс е в две посещения:

16 и 18 февруари (19:00-21:00 часа).

Програма

Очаквайте интересен и много динамичен кулинарен курс, от който ще научите:

- кои са основните видове "cuts" (части за готвене) свинско месо на българския пазар и как да ги разпознавате

- как да подберете добро и прясно свинско месо

- как да транжирате свинско – стъпка по стъпка

- как се прави роле от свинско месо

- различни видове плънки

- как свинското месо да остане сочно и крехко

- кои подправки правят перфектната комбинация със свинско месо

- тънкости и техники за обезкостяване, мариноване и приготвяне на свински деликатеси.

ONLINE КЛАС

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.