Безглутенов хляб

С богатия си и вкусен опит от кулинарни курсове на слънчевия о.Бали, експертът на Food Connection по вегетарианска и веган кухня Николета Колева ще ви пренесе в света на натуралните вкусове и безглутеновите храни.

Ники е опитен инструктор в кулинарните направления "вегетарианска/веган кухня" и Raw foodism и с удоволствие ще сподели с вас тайните за смайващо вкусни и хранителни рецепти, без рисковете на глутеновата непоносимост. 

Ще ви представим интересни рецепти от световната кухня за 5 различни вида сладък и солен безглутенов хляб и мъфини.

Целта ни е да дадем още един поглед към постигане на кулинарен баланс и щастие за хората, които сами са избрали или здавословно са задължени да следват този начин на хранене.  

 

Този курс включва 2 посещения:

14 октомври (събота) - 11.00-13.00 часа

15 окотмври (неделя) - 11.00 - 13.00 часа

 

Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас е с подкрепата на онлайн бутика за чиста храна www.foodfolie.bg и Смарт Органик, които най-вероятно познавате от страхотните им ROO'BAR енергийни и протеинови барчета със суперхрани и био и organic продуктите с марката Dragon Foods.

Програма

За този кулинарен курс Ники е избрала за вас 5 фантастични рецепти за сладки и солени печива, с които ще разнообразявате и менюто си без рисковете на глутеновата непоносимост.

Ето какво ще приготвите: 

- Арабска питка от елда

- Хляб от семена и ядки

- Солени зеленчукови мъфини с билки

- Сладки мъфини с ябълка

- "Сока" – френска провансалска питка от нахутено брашно и крем от тиквички

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.