Аржентинска кухня с Бруно

Нашите кулинарни курсове не познават граници и отново ви предлагаме едно от най-далечните ни кулинарни приключения. Заедно с нашия аржентински приятел Бруно Николи, ще ви отведем в сърцето на Буенос Айрес, където неговата баба е правила аржентински pastel de papas (слоеве картофено пюре с плънка от, разбира се, телешка кайма и запечено като "овчарски пай") и фантастичната chocotorta [чокоторта], която е вдъхновена от италианското тирамису, но много по-сладка. 

Chocotorta е изцяло аржентинска рецепта, която обаче идва от кухнята на многобройните италиански емигранти и е част от италианското наследство в колоритното аржентинско общество. 

Елате на това аржентинско кулинарно пътешествие, в което ще ви разкажем за живота в космополитния Буенос Айрес и ще приготвим най-вкусния домашен pastel de papas и chocotorta. 

Програма

В този кулинарен курс Бруно ще ви разкаже интересни истории за живота и храната в Аржентина и ще ви покаже как се приготвя традиционен pastel de papas и невероятно вкусната chocotorta.

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.