Суров шоколад!

Свободните места за този клас за изчерпани.

***

 

След богатия, екзотичен и вкусен опит от слънчевия о.Бали, експертът на Food Connection по вегетарианска и веган кухня Николета Колева ще ви пренесе още веднъж във вкусния свят на шоколада в най-полезната му форма - суров!

Ники е с огромен опит в кулинарните направления вегетарианска/веган кухня и Raw foodism и с удоволствие ще сподели с вас тайните за смайващо вкусни десерти със сурово какао, шоколад и други сурови продукти. 

В този кулинарен клас ще ви представим четири фантастични рецепти за шоколад и шоколадови бонбони и много съвети при приготвянето на вкусни и натурални десерти, които ще бъдат далеч от натъпканите с консерванти, подобрители и добавени захари индустриални десерти.

Подгответе се за интензивното шоколадово RAW приключение, където вкусното и натуралното са приятели!

 

Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас отново е с подкрепата на Смарт Органик, които най-вероятно познавате от страхотните им ROO'BAR енергийни и протеинови барчета със суперхрани и био и organic продуктите с марката Dragon Foods.

Програма

В този кулинарен клас ще ви разкажем и покажем:

- какво е суров шоколад

- как се темперира суров шоколад в домашни условия

- рецепта и темпериранe на суров бял шоколад (без мляко)

- 2 интересни начина за декориране с двата шоколада

- шоколадови бонбони с кокос тип сурово "Bounty” 

- шоколадови бонбони със суров карамел

- кои са най–подходящите подсладители

- лесен похват как да се обвиват с шоколад бонбоните.

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.