Индонезийска кухня

1 посещение Цена: 60 лв. Остават 2 места!

Регистрация за курса

Добре дошли за пореден път в ароматния кулинарен свят на далечна Индонезия!

Индонезийската кухня е колоритна и разнообразна като самата страна, а ястията се приготвят с много подправки и винаги доза любов.

За нашата автентична индонезийска кухня ще се погрижи лъчезарната Рианти (приятелите я наричаме просто Яти), която поддържа традициите на индонезийския вкус в Посолство на Индонезия и също организира кетъринг с автентична индонезийска храна.

Програма

За този изключително вкусен кулинарен курс сме ви подготвили следното фантастично меню:

- Tahu cha -  топла салата от задушено соево сирене със зелен фасул

Gulai ikan – задушена риба с кокосово мляко и жълт ориз с подправки

Nasi kuning - най-ароматният и богат на вкусове жълт ориз с кокосово мляко, прясна куркума, галангал, джинджифил, звездовиден анасон, кардамон, лимонова трева, листа кафир лайм, листа "салам" (това е растение, не е колбасът!) и др. подправки.

- Pisang bakar ditaburkan coklat dan keju – печен банан, гарниран с шоколадов топинг и гауда

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.