Риба - от филетиране до соса

1 посещение Цена: 60 лв. Остават 4 места!

Регистрация за курса

Нашият експерт по средиземноморска кухня Митко, като истински Нептун ще ви въведе в царството на рибите. Ще посветим нашата рибна вечер на една от най-достъпните и същевременно вкусни риби на българския пазар - ципурата.

Митко ще ви разкаже и покаже как да избирате рибата, как да я филетирате и какво да правите с готовите филета. Ще поговорим за овкусяването и подходящите сосове, както и техниките за приготвяне на риба. 

Очаква ви вкусна кобинация с рецепти от Средиземноморската кухня. 

Програма

За този кулинарен клас сме подготвили меню, което можете да приготвяте както в съчетание, така и по отделно и да бъде комплимент към други ястия. 

Ще приготвим и хапнем:

- филета ципура en papillote 

- канапе от fregola, чери домати, маслини и подправки 

- босилеков сос pistou, който е перфектно допълнение към нашата риба

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.