Raw Italian

С богатия си и вкусен опит от кулинарни курсове на слънчевия о.Бали, експертът на Food Connection по вегетарианска и веган кухня Николета Колева ще ви пренесе във вкусния свят на натуралните вкусове и суровите храни.

Ники е опитен инструктор в кулинарните направления "вегетарианска/веган кухня" и Raw foodism и с удоволствие ще сподели с вас тайните за смайващо вкусни и хранителни рецепти. 

В този кулинарен клас ще ви представим интересен прочит на класически италиански емблеми като паста и пица, но внимание - в техния "Raw" и веган вариант. Ние знаем колко богата на вкусове е италианската кухня и искаме да дадем още един поглед към постигане на кулинарен баланс и щастие за хората, които са избрали вегетариански или веган начин на хранене.  

За всички вас, които срещате трудности в разнообразяване на хранителната си диета, този курс е идеалното място да научите и приготвите интересни и хранителни ястия и да се запознаете с човек с голям практически опит, който ще ви даде полезни съвети на разбираем език.

Програма

Ники ще ви представи по интересен и забавен начин как да направите една нестандартна, но много вкусна италианска вечеря!

Ще приготвим:

1. Ravioli от цвекло и веган слънчогледова рикота

2. Веган "пармезан"

3. RAW pizza!

4. Сурови шоколадови бонбони тип "Ferrero Rocher"

 

Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас е с подкрепата на Смарт Органик, които най-вероятно познавате от страхотните им ROO'BAR енергийни и протеинови барчета със суперхрани и био и organic продуктите с марката Dragon Superfoods.

Зала "Ами Буе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.