Шоколад и матча!

Магията на шоколада и тайнството на японския зелен чай на прах матча си дават среща в най-новия ни съвместен проект с Чайната. Представяме ви едно феноменално кулинарно приключение, с което ще се докоснем до изкуството на работата със суров шоколад и приготвянето и пиенето на матча в домашни условия.

Ще ви разкажем за историята и свойствата на матча и кукича и защо се смятат за едни от най-полезните чайове, а след това нашият опитен пътеводител в света на шоколада - Николета Колева - ще ви съблазни за пореден път с вкусовете на истинския шоколад. 

Програма

За този фантастичен кулинарен клас сме ви приготвили следните изкушения:

- суров шоколад с матча

- сурови трюфели с матча

- дегустация на Кукича - вид японски зелен чай с био произход. Този чай съдържа по-малко кофеин и повече минерали и витамини в сравнение с обикновения зелен чай. Кукича има много деликатен и свеж вкус, което го прави идеална напитка през целия ден.

- дегустация на церемониална матча от най-висок клас

 

Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас отново е с подкрепата на Чайната и Смарт Органик, които най-вероятно познавате от страхотните им ROO'BAR енергийни и протеинови барчета със суперхрани и био и organic продуктите с марката Dragon Superfoods.

Зала "Ами Буе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.