Турска кухня със Сибел

След десетките вкусни издания на турската кухня със страхотната Сибел Реджеб, имаме голямото удоволствие да открием новата година с поредния ни кулинарен клас -  вълнуващ и вкусен както винаги със Сибел.  

За това кулинарно пътешествие до Истанбул, Сибел ще ни покаже традиционния турски пиляв "Kuzulu perde pilavi" с агнешко, бадеми и стафиди.

За високия градус на нашето настроение, както винаги ще се погрижат нашите приятели от Yeni Rakı, които ще ни поглезят с блага ракия за блага приказка, добър вкус и блясък в очите. 

Програма

В този кулинарен клас Сибел ще ви разкаже тънкостите на "забуления" в кори, мистика и разкош пиляв. Ще приготвим:

- Kuzulu perde pilavi - ориз, хрупкава коричка, агнешка кайма, стафиди и бадеми си дават среща в това епикурейско преживяване

 - Fındıklı Havuç - десерт с моркови

Зала "Цариградско шосе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.