Веган цветен и “млечен” шоколад

След богатия, екзотичен и вкусен опит от слънчевия о.Бали, и курсове при водещия специалист по суров шоколад във Великобритания - Ейми Левин, експертът на Food Connection по веган кухня Николета Колева ще ви пренесе още веднъж във вкусния свят на шоколада в най-полезната му форма - суров!

В този кулинарен клас ще ви представим фантастични рецепти и техники за шоколад, ползването на натурални оцветители и много съвети при приготвянето на вкусни и натурални десерти, които ще бъдат далеч от натъпканите с консерванти, подобрители и добавени захари индустриални десерти.

Подгответе се за интензивното шоколадово RAW приключение, където вкусното и натуралното са приятели!

 

Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас отново е с подкрепата на Смарт Органик, които най-вероятно познавате от страхотните им ROO'BAR енергийни и протеинови барчета със суперхрани и био и organic продуктите с марката Dragon Superfoods.

Програма

В този кулинарен клас ще ви разкажем и покажем:

- какво е суров шоколад

- как се темперира суров шоколад в домашни условия

- рецепта и темпериранe на суров светъл шоколад (без мляко)

- рецепта и темпериранe на суров бял шоколад (без мляко)

- оцветяване на шоколад само с натурални съставки

- 3 интересни начина за декориране на шоколада

- кои са най–подходящите подсладители

Зала "Ами Буе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.