Индонезийска кухня

Поредната ни среща с кухнята на Югоизточна Азия! Очаква ви много интересно, забавно и вкусно приключение с едни от най-добрите ястия на индонезийската кухня.

Пъстрата палитра от вкусове, аромати и цветове на индонезийската кухня ще ви очарова за пореден път!

За нашата автентична индонезийска кухня ще се погрижи лъчезарната Рианти (приятелите я наричаме просто Яти), която поддържаше традициите на индонезийския вкус в Посолство на Индонезия, а отскоро има свой индонезийски ресторант (Yati Cooking).

Програма

За този кулинарен курс сме ви подготвили следното меню:

- Opor ayam - традиоционо ястие с пиле от Западна Суматра, приготвено с богат пикантен жълт сос заедно с ориз басмати. Познато още като индонезийско къри.

 - Acar - "ачар" е свежа салата със сурови зеленчуци приготвена по специален метод

 

Зала "Ами Буе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.