Веган сирена

1 посещение Цена: 60 лв. Остават 3 места!

Регистрация за курса

 

Изборът не отменя насладата!

Представяме ви специалният ни кулинарен курс за хората с алтернативен хранителен режим, за които млечните продукти са медицински или етично неподходящи. 

Вече познатата ни от редица веган кулинарни курсове Николета Колева (Ники) се съюзи с Добромир Буковски (Добри), за да ви представим по лесен и достъпен начин един нестандартен курс.  Добри е професионален готвач с повече от 20 години опит, половината от които във вегетарианска и веган кухня. Участвал e в екипа зад създаването на първия съвременен вегетариански ресторант в София - „Дрийм хаус", работил е в кухните на "Soul Kitchen", "Чай във фабриката" и като управител на "Mix of figs".

Ще научите интересни и важни детайли и сами ще приготвите 3 супер вкусни веган сирена. 

Say "cheeeeseeee" :) 

Програма

Програмата за класа включва следните кулинарни веган изкушения:

Mozarella от кашу - Веган заместител на популярното сирене моцарела.  Може да се реже на кръгчета. Става за веган „Капрезе“, пици, сандвичи и т.н. При загряване омеква и леко се стопява.

Веган "Cheddar" - Леко топящ се при загряване заместител на сирене чедър с жълто-оранжев цвят и богат, леко пушен вкус. 

Ароматно веган сирене с билки - По-мек и маслен веган заместител, визуално напомнящ леко на синьо сирене. Приложението му е доста широко – добавка към салати, ястия, сандвичи, паста и т.н.

Зала "Ами Буе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.