Противовъзпалително хранене

Свободните места за този клас са изчерпани!

***

Съвременният живот изисква от нас да сме активни, да работим интензивно за мечтите си и да се справяме с всички предизвикателства на средата – работа, хранене, взаимоотношения. Макар да са неизбезжни , всички тези активности изтощават тялото и в него се натрупва напрежение, което може да прерасне във възпаление на физическо ниво.

Една модерна дума, която чуваме често и вече се е превърнала в норма. Но истината е, че всички тези дейности могат да бъдат регулирани и балансирани в името на най-скъпото ни – нашето здраво тяло. В този клас ще поговорим в основи какво е възпалението, различните начини за образуването ми в тялото и с какво можем да му въздействаме и усмирим – както посредством хранене, така и с различни практики в ежедневието.

Ще положим едно стабилно начало на Новата година с повече грижа за себе си и намерението да инвестираме в дълготрайни навици, които ни поддържат здрави и енергични.

Представяме ви нашия пореден съвместен проект с хранителния терапевт и консултант и страхотен човек - Михаела Белорешка. С помощта на Михаела, вие ще достигнете до осъзнат избор и контрол над това, с което се храните и как вашето меню да бъде сезонно, балансирано и богато на всички важни за доброто физическо и духовно здраве.

Този курс е за всички, които осъзнават огромната роля, която пълноценната и добра храна има върху нашия живот и този на нашите деца.

Програма

В ТОЗИ КЛАС ЩЕ НАУЧИТЕ:

- Какво е възпаление и как се отразява на цялото тяло

- Храни, които причиняват възпаление и храни, които действат противовизпалително

- Как да изградим своето лично противовъзпалително меню

- Кои са другите източници на възпаление в живота ни

- Ежедневни техники за освобождаване и заземяване

- Ключови храни, които да включим в менюто през зимния сезон

- Рецепти за противовъзпалителни ястия и напитки

 

В ТОЗИ КЛАС ЩЕ ПРИГОТВИМ:

- Противовъзпалителен тоник от куркума за енергия и детокс

- Пълнен сладък картоф със зеленчуков ориз, шийтаке, хрупкав чипс, кълнове и слънчев сос

- Баунти хапки

 

В края на класа ще се насладите на приготвеното от вас, ще получите всички рецепти и допълнителни материали за противовъзпалително хранене и начин на живот.

Зала "Цариградско шосе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.