Веган торта Гараш и бонбони "Черноморец" (без глутен и захар)

1 посещение Цена: 60 лв. Остават 6 места!

Регистрация за курса

Всички специални поводи и празници подобаващо се отбелязват с торта или бонбони. На този кулинарен клас ще приготвим заедно любимата ни от детството и вечно популярна торта "Гараш" и традиционните български бонбони "Черноморец" във веган вариант и също така без захар и глутен.

С богатия си и вкусен опит от Азия, кулинарни курсове на слънчевия о.Бали и курсове при водещия специалист по суров шоколад и десерти във Великобритания - Ейми Левин, експертът на Food Connection по суровата и веган кухня Николета Колева ще ви покаже как лесно да приготвите десерти само от натурални съставки, без тръстикова захар, без глутен, без сушени плодове, с минимум термична обработка и изцяло от растителни съставки. 

За подсладители ще използваме единствено кокосова захар и ксилитол, без фурми и други сушени плодове. 

Класът е подходящ за хора на веган режим.

Програма

На този кулинарен курс ще приготвите:

- Веган торта Гараш

- Веган суров шоколадов ганаш

- Шоколадови бонбони тип "Черноморец"

- Суров домашен веган шоколад базова рецепта без захар и лецитин, без кувертюр

Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас е с подкрепата на Смарт Органик, които най-вероятно познавате от страхотните им ROO'BAR енергийни и протеинови барчета със суперхрани и organic продуктите с марката Dragon Superfoods.

Зала "Цариградско шосе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.