SUSHI
Ако обичате суши, този кулинарен клас е добра възможност да се научите как се прави!
Нашето предложение е за 2 от основните видове maki sushi (навито суши).
В нашия клас за суши ще ви научим:
- как да приготвите ориза
- как да овкусите ориза за суши
- как да си подредите масата, за да бъде ефективна и чиста работата
- как да приготвите хосомаки сьомга - ориз, нори, крема сирене, пушена сьомга, червена чушка, краставица
- как да приготвите урамаки California roll - ориз, нори, рулца от раци, чушка и авокадо, крема сирене и сусам
Програма
Целта на този кулинарен клас е да усвоите техниката за приготвяне и овкусяване на ориза, избор на продукти и комбинации от вкусове и, разбира се, начините за "завиване" на рулцата.
Hosomaki - тънко рулце суши, обвито в листо нори.
Uramaki - в превод "рулце, обърнато наопаки". Урамаки се различава от другите видове маки по това, че оризът е от външната страна, а листът нори е отвътре. Пълнежът е в средата на рулото, след това идва лист нори, който обвива пълнежа и накрая е оризът, който е овалян в хайвер тобико или сусам.