Пробиотични ядкови сирена (vegan & raw)

1 посещение Цена: 90 лв. Остават 5 места!

Регистрация за курса

Представяме ви специален кулинарен курс за ядкови пробиотични алтернативи на познатите ни млечни продукти – сирене и кашкавал.

Този курс е подходящ както за хората със специален хранителен режим, за които млечните продукти са медицински или етично неподходящи, така и за всички, които обичат да научават нови и полезни рецепти и техники. Заедно с нашият експерт на веган тематика Николета Колева ще научите интересни и важни методи и сами ще приготвите 5 супер вкусни веган сирена

Водещият на курса, Николета е работила и се е обучавала на различни места по света в областта на RAW и веган кулинарията и с радост ще ви разкрие техниките как да приготвите в домашни условия сурови млечни алтернативи ферментирали с пробиотични култури, както и вкусни алтернативи на познати млечни продукти, които лесно могат да бъдат част от вашето меню.

 
За този кулинарен клас се ползва пробиотик марка Провиотик (PROVIOTIC) - растителен иновативен пробиотик Lactobacillus Bulgaricus (vegan & organic), изолиран от българско кокиче, без консерванти и изкуствени добавки.
Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас е с подкрепата на Смарт Органик, които най-вероятно познавате от страхотните им ROO'BAR енергийни и протеинови барчета със суперхрани и organic продуктите с марката Dragon Superfoods.

Програма

Заедно ще приготвим и научим:

- как лесно да ферментирате сурово ядково сирене в домашни условия с помощта на пробиотик

- рецепта за ферментирало бяло сирене тип фета от бадеми и пробиотични култури 

- рецепта за ферментирало крем сирене от кашу и пробиотични култури 

- рецепта за ферментирало сирене с пресни билки от кашу и пробиотични култури

- как да добавяте различни аромати и подправки към фермениралите ядкови сирена, за да имате разнообразни вкусови вариации

- рецепта за мултифункционален „кашкавален сос” от кедрови ядки и конопено семе

- запечени сезонни зеленчуци и „кашкавален сос”

- рецепта за суров „ пармазан ” от кашу, който чудесно подхожда на всякакви ястия

- зелена салата със свеж дресинг и „пармазан”

Зала "Цариградско шосе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.