Индонезийска кухня

Добре дошли за пореден път в ароматния кулинарен свят на далечна Индонезия!

Индонезийската кухня е колоритна и разнообразна като самата страна, а ястията се приготвят с много подправки и винаги доза любов.

За нашата автентична индонезийска кухня ще се погрижи лъчезарната Рианти (приятелите я наричаме просто Яти), която поддържа традициите на индонезийския вкус в Посолство на Индонезия и също отвори и свой индонезийски ресторант Yati Cooking.

Програма

За този изключително вкусен кулинарен курс сме ви подготвили следното фантастично меню:

- Rendang - едно от най-популярните азиатски ястия, богато на вкус телешко, задушено в кокосово мляко и подправки

- Nasi kuning - най-ароматният и богат на вкусове жълт ориз с кокосово мляко, прясна куркума, галангал, джинджифил, кардамон, лимонова трева, листа кафир лайм, листа "салам" (това е растение, не е колбасът!) и др. подправки.

- Dadar gulung – най-вкусните кокосови палачинки с кокосов пълнеж и листа пандан

Зала "Цариградско шосе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.