Коледни постни десерти (без глутен и без захар)
Свободните места за този клас са изчерпани!
***
В този кулинарен курс ще ви представим фантастични коледни веган рецепти и много съвети при приготвянето на вкусни и натурални десерти, които ще бъдат далеч от натъпканите с консерванти, подобрители и добавени захари индустриални десерти. За тези десерти се използват само пълноценни и чисти съставки, без глутен, без рафинирани и силно преработени продукти, без тръстикова захар, без животински продукти. Ползваните подсладители са кокосова захар, кслилитол, еритрол, сушени плодове, които са с нисък гликемичен индекс и са подходящи за диабетици.
Експертът на Food Connection по вегетарианска и веган кухня - Николета Колева, която ще ви пренесе във вкусния свят на натуралните десерти специално за празниците!
Курсът е подходящ за вегани.
Подгответе се за Коледно кулинарно приключение, където вкусното и натуралното са приятели!
Програма
Ето какво ви очаква на това празнично предколедно издание:
- Джинджифилови курабийки със сушени плодове и овесени ядки (без брашно)
- Ароматен тиквен кейк с pumpkin spice и орехи
- Веган сметана от кашу за глазури
- Карамелизирани ядки с кокосова захар
- Тематичен топъл шоколад с подправки