Новобранци в кухнята!

Свободните места за този курс са изчерпани!

***

Внимание: Този курс води до пристрастяване към готвенето вкъщи!

Прибирате се след работа, а вкъщи няма нищо за вечеря... Децата са гладни, съпругът/съпругата също, а за капак на всичко, очаквате и приятели на гости. Спокойно, няма място за паника! Защото вие сте минали нашия ускорен курс за начинаещи в кухнята и можете да приготвите невероятна вечеря бързо, лесно и, разбира се, здравословно.

За всички, които искат поне веднъж да бъдат кулинарната звезда на вечерта и да очароват своите близки с вкусно, домашно приготвено меню, този курс е ключът за постигането на вашите кулинарни мечти.

Кулинарно училище Food Connection ще ви покаже, че с правилна организация на продуктите и времето, вие можете да приготвите вкусна и здравословна вечеря за вашите близки и приятели и да се насладите на вечерта на масата, а не зад котлона. Ще ви покажем серия от интересни ястия от световната кухня, всяко едно от които можете да комбинирате в десетки менюта и всеки път да изненадвате с нещо нестандартно и вкусно вашите приятели. 

Курсът включва 6 посещения:

30 януари (19:00 - 21:00)

01 февруари (19:00 - 21:00)

06 февруари (19:00 - 21:00)

08 февруари (19:00 - 21:00)

13 февруари (19:00 - 21:00)

15 февруари (19:00 - 21:00)

 

След всеки урок ще хапнем приготвените ястия в приятна компания и модерната и уютна атмосфера на кулинарно училище Food Connection.

Програма

Подготвили сме интересни и оригинални ястия, които лесно и неусетно ще развиват различни готварски способности – от основни правила до по-сложни техники, които ще дадат добра база за развитие на кулинарните интереси на курсистите. Участниците в курса ще получат основни познания по:

- първична и термична обработката на различни типове продукти – яйца, паста, риба, пилешко и свинско месо, зеленчуци
- класически техники и рецепти 
- различни трикове да превърнете обикновени продукти в необикновено ястие
- интересни рецепти от световната кухня
- забавни и любопитни истории за храната и различни ястия
 

В този курс ще отделим и специално внимание на основните правила за работа в кухнята, включително дребни, но важни детайли за безопасност при боравене с кухненски уреди и инструменти и съхранение на продуктите.

 

Готвенето вкъщи е лесно, забавно, здравословно и секси! Кой иска да готви?

Зала "Цариградско шосе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.