Безглутенов веган хляб (online клас)

Свободните места за този клас са изчерпани!

***

По време на този online кулинарен клас ще научите как да приготвите 3 различни вида безглутенов хляб за различни вкусове и нужди. Kласът е подходящ както за хора здравословно принудени да се откажат от глутена, така и хора предпочитащи такъв начин на хранене.  

Всички рецепти са напълно веган, без мая, без рафинирани съставки, без подобрители и без сложни миксове. 

Специалистът на Food Connection в направление веган кулинария Николета Колева е избрала 3 фантастични рецепти за пълноценен безглутенов хляб, с който ще разнообразявате менюто си без да правите компромис със здравето си и вкусната храна. Николета е опитен инструктор в направления "веган кухня" и Raw foodism и с удоволствие ще сподели с вас тайните за смайващо вкусни и хранителни рецепти, без рисковете за глутеновата непоносимост. 

Ето какво ще научите да приготвяте: 

- Хляб 5 семена - изключително питателен хляб без брашно, на базата на традиционна за скандинавски страни рецепта

- Хипоалергичен хляб с пълнозърнест микс брашна 

- Протеинов хляб с брашно от бадем и елда

 

Селекцията от здравословни хранителни продукти и супер храни за този клас е с подкрепата на Смарт Органик, които най-вероятно познавате от страхотните им organic продуктите с марката Dragon Superfoods.

Програма

Урокът ще протече в три части:

- Семинарна част на която лекторът ще направи обзор на темата, използваните продукти, общите положения при подготовката на рецептата и съвети за оптимална работа.

- Видеоуроци тип “стъпка по стъпка” с отделени основните етапи при техническото изпълнение на рецептата. След всеки етап ще правим пауза за коментари и странични съвети, въпроси и отговори.

- Модул за допълнителни въпроси и отговори и изчистване на евентуални колебания.

След края на урока ще получите по мейл рецептите във формат Word и линкове към видеоуроците, за да можете да ги гледате като помощни материали.

ONLINE КЛАС

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.