Кулинарна фотография, Level 1

Свободните места за този клас са изчерпани! Не пропускайте следващото издание!

***

Представяме ви първо ниво от поредицата курсове за кулинарна фотография с вдъхновяващия Симеон Леви.

Неговите фантастични фотографии са част от нашата дигитална книга "Веган десерти", а сега ви каним и лично да учите и работите с него. Мони е автор с много сериозен опит в комерсиалната и рекламна фотография, повече за него и работата му може да откриете на www.cardamon.studio и www.simeonlevi.com

Обучението е разделено в 4 самостоятелни курса - съответно 4 нива. Всеки преминал първо ниво, може да продължи когато и докъдето реши със следващите.

За първото ниво не е нужно да имате опит и техника в снимането на храна. Желание за развитие и страст към красивото са напълно достатъчни. В срещите ни постепенно ще придобиете знания и увереност, като с всяка нова снимка апетитът към процеса ще се засилва.

Описание на пълната програма ще откриете по-долу. В началото на курса ще получите работна тетрадка за 1-во ниво, с обобщена информация и примери по основните теми, през които минаваме. Ако след курса желаете да продължите към Ниво 2, ще получите и задачи за домашна работа.

 

Вземете със себе си телефон или фотоапарат - това, с което се чуствате комфортно и не забравяйте любопитството си у дома. :)

Програма

10.00 - 11.15 - Запознаване с кулинарната фотография и как чинията ни може да стане фотогенична.

11.30 - 12.30 - Специфики, по които телефонът/камерата "виждат" храната - композиция, кадриране, перспектива, динамика на кадъра.

12.45 - 13.30 - Обяд - избор между 2 вида pasta: Spaghetti aglio, olio e peperoncino (Vegan) или Ziti al ragù napoletano (бавно готвен неаполитански сос с домати и телешко месо).

13.45 - 14.45 - Практическо занятие. Най-красивата pasta ще запазим за снимки и с примери ще преминем отново по всичко от лекционната част.

15.00 - 15.30 - Обобщение, Q&A

Зала "Цариградско шосе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.