Суров шоколад и трюфели!

Свободните места за този клас са изчерпани!

***


Как да правим сурови шоколадови бонбони в домашни условия и без скъпи професионални уреди?

В този кулинарен клас ще ви представим 4 фантастични рецепти за шоколад и шоколадови бонбони и много съвети при приготвянето на вкусни и натурални десерти, които ще бъдат далеч от натъпканите с консерванти, подобрители и добавени захари индустриални десерти, без млечни продукти, без глутен и без тръстикова захар. 

Подгответе се за интензивното шоколадово RAW приключение, където вкусното и натуралното са приятели!

След богатия, екзотичен и вкусен опит от слънчевия о.Бали, експертът на Food Connection по сурова и веган кухня Николета Колева ще ви пренесе още веднъж във вкусния свят на шоколада в най-полезната му форма - суров!

Ники е с огромен опит в кулинарните направления вегетарианска/веган кухня и Raw food и е завършила няколко професионални курса за шоколад при водещия световен експерт по суров шоколад - Ейми Левин (Amy Levin).

Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас отново е с подкрепата на Смарт Органик, които най-вероятно познавате от страхотните им ROO'BAR енергийни и протеинови барчета със суперхрани и био и organic продуктите с марката Dragon Superfoods.

Програма

В този кулинарен клас ще ви разкажем и покажем:

- какво е суров шоколад

- как се темперира суров шоколад в домашни условия

- рецепта и темпериранe на суров натурален (тъмен) шоколад

- рецепта и темпериранe на суров веган бял шоколад (без мляко)

- 2 интересни начина за декориране с двата шоколада

- шоколадови трюфели с кокос тип сурово "Bounty” 

- шоколадови трюфели с карамел и сол (без захар и масло)

- кои са най–подходящите подсладители за темпериране на суров шоколад

- лесен похват как да се обвиват с шоколад бонбоните.

 

Зала "Цариградско шосе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.