Суров шоколад и трюфели!
Свободните места за този клас са изчерпани!
***
Как да правим сурови шоколадови бонбони в домашни условия и без скъпи професионални уреди?
В този кулинарен клас ще ви представим 4 фантастични рецепти за шоколад и шоколадови бонбони и много съвети при приготвянето на вкусни и натурални десерти, които ще бъдат далеч от натъпканите с консерванти, подобрители и добавени захари индустриални десерти, без млечни продукти, без глутен и без тръстикова захар.
Подгответе се за интензивното шоколадово RAW приключение, където вкусното и натуралното са приятели!
След богатия, екзотичен и вкусен опит от слънчевия о.Бали, експертът на Food Connection по сурова и веган кухня Николета Колева ще ви пренесе още веднъж във вкусния свят на шоколада в най-полезната му форма - суров!
Ники е с огромен опит в кулинарните направления вегетарианска/веган кухня и Raw food и е завършила няколко професионални курса за шоколад при водещия световен експерт по суров шоколад - Ейми Левин (Amy Levin).
Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас отново е с подкрепата на Смарт Органик, които най-вероятно познавате от страхотните им ROO'BAR енергийни и протеинови барчета със суперхрани и био и organic продуктите с марката Dragon Superfoods.
Програма
В този кулинарен клас ще ви разкажем и покажем:
- какво е суров шоколад
- как се темперира суров шоколад в домашни условия
- рецепта и темпериранe на суров натурален (тъмен) шоколад
- рецепта и темпериранe на суров веган бял шоколад (без мляко)
- 2 интересни начина за декориране с двата шоколада
- шоколадови трюфели с кокос тип сурово "Bounty”
- шоколадови трюфели с карамел и сол (без захар и масло)
- кои са най–подходящите подсладители за темпериране на суров шоколад
- лесен похват как да се обвиват с шоколад бонбоните.