Сурови шоколадови бонбони (online клас)

 

Как да правим сурови шоколадови бонбони в домашни условия и без скъпи уреди?


На този онлайн кулинарен клас ще разберете как лесно да направите фантастични сурови шоколадови бонбони без кувертюр, без захар, без сушени плодове, без глутен, без лецитин, без животински продукти. 
Нашият опитен инструктор ще ви въведе в тайните на суровите десерти и ще видите как да приготвите 4 многокомпонентни сурови десерта, съставени само от натурални веган продукти и супер храни.

Със своя богат, екзотичен и вкусен опит от слънчевия о.Бали, експертът на Food Connection по сурова и веган кухня Николета Колева ще ви пренесе във вкусния свят на шоколада в най-полезната му форма - суров! Ники е с огромен опит в кулинарните направления вегетарианска/веган кухня и Raw food и е завършила няколко професионални курса за шоколад при водещия световен експерт по суров шоколад и десерти - Ейми Левин (Amy Levin) какато и майсторски класове във веган кухня на различни места по света.

 
На този вълнуващ онлайн кулинарен курс ще научите как да приготвите:  

- Суров домашен шоколад за обвиване (базова рецепта)  

- Потеинов бадемов пралин

- Трипластов трюфел "Ориент експрес" - от портокал, подправки, тахан и шам фъстък 

- Gianduja трюфел с лешникова паста и тъмен шоколад

- Барче мраморен чийзкейк с матча, кокос и сурово сладко от малини (без ядки)

- 3 метода за обвиване на бонбони с шоколад

- Основни концепции и техники за приготвяне на сурови десерти

- Подходящи натурални подсладители

- Кулинарни характерситики и работа със супер храни

Курсът е подходящ за вегани. 


Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас отново е с подкрепата на Dragon Superfoods, които най-вероятно познавате от страхотните им суперхрани и био и organic продуктите.

Програма

Урокът ще протече в три части:

- Семинарна част на която лекторът ще направи обзор на темата, използваните продукти, общите положения при подготовката на рецептата и съвети за оптимална работа.

- Видеоуроци тип “стъпка по стъпка” с отделени основните етапи при техническото изпълнение на рецептата. След всеки етап ще правим пауза за коментари и странични съвети, въпроси и отговори.

- Модул за допълнителни въпроси и отговори и изчистване на евентуални колебания.

След края на урока ще получите по мейл рецептите във формат Word и линкове към видеоуроците, за да можете да ги гледате като помощни материали.

ONLINE КЛАС

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.