Pasta fresca!
Свободните места за този клас са изчерпани. Не пропускайте следващото издание!
***
Тънкостите на истинската прясна паста, споделени достъпно и разбираемо!
Нашият опитен инструктор Митко ще разкаже за живота с една италианска mamma и ще ви научи как да направите страхотна прясна паста в домашни условия.
Ще научите как да замесите тестото и как да го разточите прецизно. Ще приготвим и автентични италиански плънки, с които ще направите най-предизвикателната част от пастата - пълнената прясна паста!
Пригответе се за феноменално вкусна паста, приготвена от самите вас!
Програма
По време на този страхотен кулинарен курс ще научите:
1. как да приготвите тесто за прясна паста и какви са видовете тесто
2. как да работите с машинка за паста и да разточите фино листовете тесто
3. основни умения за приготвяне на пълнена прясна паста
4. какво значи "al dente"
5. колко са важни видът, формата и дебелината на пастата
6. основни правила за овкусяване на прясна паста
Освен всички прекрасни истории за храна, хора и места, ще ви покажем и невероятни и автентични рецепти за паста, с които ще бъдете кулинарната звезда на всяко приятелско парти.