Pasta fresca!

Тънкостите на истинската прясна паста, споделени достъпно и разбираемо!

Нашият опитен инструктор Митко ще разкаже за живота с една италианска mamma и ще ви научи как да направите страхотна прясна паста в домашни условия.

Ще научите как да замесите тестото и как да го разточите прецизно. Ще приготвим и автентични италиански плънки, с които ще направите най-предизвикателната част от пастата - пълнената прясна паста!

Пригответе се за феноменално вкусна паста, приготвена от самите вас!

Програма

По време на този страхотен кулинарен курс ще научите:

1. как да приготвите тесто за прясна паста и какви са видовете тесто 
2. как да работите с машинка за паста и да разточите фино листовете тесто 
3. основни умения за приготвяне на пълнена прясна паста 
4. какво значи "al dente" 
5. колко са важни видът, формата и дебелината на пастата 
6. основни правила за овкусяване на прясна паста

Освен всички прекрасни истории за храна, хора и места, ще ви покажем и невероятни и автентични рецепти за паста, с които ще бъдете кулинарната звезда на всяко приятелско парти.

Зала "Цариградско шосе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.