Yes, Chef!

Какво е общото между големите кулинарни шефове (chefs) и великите лидери? И едните и другите умеят да вдъхновяват, обучават и направят път, по който милиони жадуват да тръгнат.

Това, което прави един добър главен готвач наистина добър, освен кулинарните му умения, са неговите лидерски качества. Да делегира задачи и отговорности, да окуражава и вдъхновява хората около него, да поставя целите пред екипа и да балансира с ограничени ресурси и драматични deadlines в "изгарящата" жега от емоции и стрес - това е кухнята. Да ви прилича на вашата фирма?   

В кулинарно училище Food Connection знаем какво е да работиш в динамична корпоративна среда, знаем какво е и в кухнята на голям ресторант. От опита ни с двете неща се роди идеята да направим този кулинарен коучинг проект, който ще даде подходящата креативна среда за лидери и мениджъри да погледнат на своите бизнес умения от друга гледна точка и да открият потенциал за лично усъвършенстване. 

Програмата на кулинарен коучинг за лидери обхваща в няколко модула следните ключови компетенции:

  • ефективна комуникация в екип
  • time management
  • планиране и бюджетиране
  • делегиране на задачи
  • мотивиране и вдъхновяване
  • креативност в бизнеса

Всеки участник прави рефлексия за това какво да промени в стила си на работа и как да обяснява по-ефективно целите и начините за постигането им пред други хора. 

Свържете се с нас за личен разговор и повече детайли.

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.