Нищо друго не сплотява както храната!

Кулинарният тиймбилдинг (culinary teambuilding) е страхотна и много динамична алтернатива на досадните и старомодни тиймбилдинги. Да приготвиш и споделиш храната с някого е едно от най-сближаващите и човешки действия. Не случайно, "Тайната вечеря" е върховният израз на това как храната може да събере различни хора на една маса, да бъде вдъхновение за нови идеи и да се превърне в нещо наистина запомнящо се. 

Да "свързва хората чрез храната" е кредото на кулинарно училище Food Connection. Ние искаме приготвянето и споделянето на храната да бъдат приятно допълнение към времето, в което нашите гости се опознават, общуват, намират нови приятели или бизнес контакти.

Да направим кулинарен тиймбилдинг за вашата компания ще бъде много персонализиран процес, от първоначалния разговор с HR мениджър или мениджър на екип, през определяне на целите пред кулинарния тиймбилдинг и какво в крайна сметка желаете да постигнете като ефект в колектива. 

След като изслушаме вашите нужди и желания, ние от кулинарно училище Food Connection, ще ви предложим интересно и ефективно решение, с което да поставите ново начало в отношенията между членовете на вашия екип или служителите на вашата компания.

Готвенето в непринудена и приятна атмосфера може да бъде страхотен източник на креативност, да развие екипната работа или да интегрира по-добре нов мениджър или служител към екипа.  

Да направим проблемите "на салата"! :) 

Свържете се с нас за личен разговор и повече детайли.

 

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.