Как да поръчам?

Използвайки менюто в навигационната лента в горната част на сайта (Кулинарни курсове>Календар на курсовете), ще откриете всички обявени и активни за покупка кулинарни курсове. Когато изберете кулинарния курс, който ви харесва, можете да започнете процеса по регистрация натискайки бутон “Регистрация за курса“. След натискането му, продуктът е добавен във вашата кошница.

 

 

Кошница за покупка

При добавянето на кулинарни курсове в кошницата, ще бъдете автоматично пренасочени към страницата с вашата кошница за пазаруване, където имате възможността да преглеждате списъка с избрани курсове, да актуализирате броя места, да добавите или да премахнете един или повече курса. Също така, тук е мястото за добавяне на код за отстъпка, ако разполагате с такъв. След натискане на бутона „Добави“, % на отстъпката ще се приспадне от общата стойност на съответния кулинарен курс, за който е приложим кодът за отстъпка.

 

След натискане на бутон „Поръчай“, вие ще бъдете прехвърлени на страница за попълване на потребителски данни, които са необходими за надлежно оформяне на поръчката.

screencapture-www-foodconnection-bg-basket-checkout-1443599333816

След попълване на личните данни, попълнете отметка (чек бокс) „Съгласен съм с Общите условия на Food Connection“. На същата страница по-долу са предложени за избор и възможните методи за плащане.

След избор на желания от вас метод на плащане, натиснете бутона „Потвърждавам въведената информация и се записвам“.

 

С натискането на бутона „Потвърждавам въведената информация и се записвам“, вашата поръчка се счита за заявена и в зависимост от избрания начин на плащане ще бъдете прехвърлени към:

  1. платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта (номер, валидност, код за сигурност, име), или
  2. страница за плащане в Epay.bg, или
  3. ще получите мейл известие с код за плащане, в случай на плащена на каса на Easy Pay
  4. ще получите мейл известие с банкова сметка на търговеца, в случай на плащане по банков път

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

Детайлно описание на процедурата и условията за плащане с кредитна/дебитна карта през платежната система на ОББ, както и политиката за осигуряване на защита на данните при плащане ще откриете в страницата „Начин на плащане“.

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.