Големите Великденски подаръци идват!

Скъпи приятели, 

в кулинарно училище Food Connection смятаме, че добрата храна и качествените продукти трябва да си направят път към сърцето и масата на всеки. Ето защо, съвместно с нашите големи приятели и партньори от месарски магазини "Вашата месарница" решихме да зарадваме всички наши фенове с две прекрасни инициативи - безплатна рецепта за феноменална агнешка плешка по случай идните големи празници и ... внимание... играта "Кулинарен Великден с Food Connection и "Вашата месарница" с томбола за три невероятни агнешки плешки, които трима от вас ще получат като подарък от "Вашата месарница". 

ВАЖНО: За да участвате в нашата игра трябва да харесате поста за Великденската ни игра и да напишете в коментар под поста кои са подправките, които използвате за овкусяване на агнешко месо. Играта е отворена за участие до 23:59 часа на 24 април, 2016 г. Побързайте :) 

Рецептата на Food Connection ще заснемем и качим на нашия сайт следващата седмица. Очаквайте я!

Повече за условията на играта ще научите по-долу, а на всички наши фенове, които ще участват пожелаваме успех и весели Великденски празници!

 

Официални правила на играта “Кулинарен Великден с Food Connection и “Вашата месарница”

 

1. Организатор на играта и официални правила

Онлайн играта “Кулинарен Великден с Food Connection и “Вашата месарница”", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Фууд Конекшън ЕООД в партньорство с верига месарски магазини „Вашата месарница“, за кратко по-долу наречено Организатор на играта или Организатор. Участниците в играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на играта, наречени за кратко Официални правила на играта.

Официалните правила на играта ще бъдат достъпни за целия период на играта на интернет страницата http://www.facebook.com/foodconnection.bg. Организаторът на играта си запазва правото да променя или допълва официалните правила, като промените влизат в сила след публикуването им на интернет страницата http://www.facebook.com/foodconnection.bg.

 

2. Продължителност на Играта

Играта НЕ е обвързана с покупка на продукт. Стартира на 20-ти април 2016 (сряда) и ще приключи в 23:59 часа на 24-ти април 2016 (неделя). Обхваща само гр. София.

Срокът на играта може да бъде съкратен или удължен, спрямо предварително обявената крайна дата с решение на Организатора, като това ще бъде публикувано във Фен страницата на Food Connection във Facebook.

 

3. Описание на наградите

Наградите са 3 бр. пресни агнешки плешки, предоставени от партньорите на Организатора от верига магазини „Вашата месарница“.

Наградите ще бъдат спечелени на случаен принцип от трима души, избрани сред всички участници. Тяхното участие трябва да бъде валидно според условията на играта. Печелившите ще бъдат обявени на 25.04.2016 (понеделник), на Facebook страницата на Food Connection.

 

4. Механизъм на играта

За периода на играта на страницата на Food Connection във Facebook ще бъде публикуван 1 пост с информация за играта. Всеки, който желае да участва, трябва да:

1) „хареса“ (“like”) съответната публикация на страницата на Food Connection и

2) да напише в "коментар" под поста какви подправки използва за овкусяване на агнешко месо.

За валидни ще се считат само участията, които са от действителни лица, живущи в гр.София.

Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участвали и изпълнили условията на играта във Facebook. Името на печелившите ще бъде обявено на страницата на Food Connection във Facebook. Печелившите трябва да се свържат с организаторите на [email protected].

 

5. Процедура по получаване на наградите

Печелившите трябва да потвърдят, че приемат наградата и да посочат адрес, на който ще я получат от служители на „Вашата месарница“. Срок за получаване на наградата – до 6-ти май, 2016 г. Наградата се получава само лично срещу предоставяне на лична карта с цел удостоверяване на самоличност (по три имена). Доставката на наградите е ограничена само в рамките на гр. София, тъй като това е прясно месо. Доставки извън град София няма да се правят и ще бъде изтеглен нов печеливш, който отговаря на условието за адрес на доставка и другите условия на томболата.

 

6. Право на участие

Играта е валидна за всички физически лица над 18 годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на гр. София.

 

7. Отсъствие на парични алтернативи

Не се допуска размяна на наградата срещу пари и други изгоди.

 

8. Прекратяване на играта

Организаторът има неотменимо право да прекрати играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай на форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

Организаторът има неотменимо право да продължи срока на играта след публикуване на съобщение за това във фен страницата на Food Connection.

 

9. Публичност

С участието в тази игра участниците разбират и се съгласяват, че ако вземат своята награда, техните имена и снимка/и, както и те самите, биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. Допълнително участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях, посредством телефонни разговори, имейл и SMS съобщения по време на играта и за период от три месеца след края й. Достъпът до личните данни ще служи за установяване на контакт с участника. Участникът носи персонална отговорност за верността на предоставените данни по време на играта.

Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на играта и ще бъде предоставяна на трети лица само с цел установяване на контакт за получаване на награда.

 

10. Официални правила

Настоящите Официални правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес: http://www.facebook.com/foodconnection.bg за периода на валидност на играта. Участвайки в тази игра, участниците приемат да се ангажират с тези Официални правила и да ги спазват.

Коментари, съдържащи нецензурно или обидно съдържание, или обидни квалификации на расова, етническа, сексуална или друга принадлежност, са недопустими и съответните участници ще бъдат дисквалифицирани.

Настоящите правила влизат в сила от 20.04.2016 г.

 

Food Connection си запазва правото да прави промени и уточнения в условията на играта. За всички въпроси, които не са засегнати по-горе, можете да ни пишете на мейла за контакти.

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.