Нови кулинарни курсове

В кулинарно училище Food Connection вярваме, че новата година трябва да започва и с нови начинания и кулинарни проекти. Искаме тази година да бъдете повече от сигурни, че ще ви изненадваме с уникални кулинарни курсове и невиждани досега проекти.

Започваме много силен януари с курса "Балансирано и здравословно хранене" с лектор Михаела Белорешка, следван от курса ни за начинаещи "Новобранци в кухнята" и уникалния кулинарен курс за Каталунска кухня, в който ще ви представим традиционни и невероятно вкусни ястия от една от най-старите европейски кулинарни школи.

За февруари месец сме ви приготвили цял цикъл с автентична италианска кухня начело с нашия "Властелин на пастата" - Валентина Бевакуа. Валя ще ви разкаже страхотни истории и ще ви научи как се прави истинска италианска паста, невероятно и пухкаво ризото и кои са едни от любимите зимни ястия на Италия.

За любителите на хубавото свинско, нашите приятели от месарски магазини "Вашата месарница" ще представят специален курс за свинско месо, в което ще научите как се избира, как се обработва и как се готви любимото месо на българите.

Ако си падате по по-екзотичните култури и ястия, кулинарният ни клас за тайландска кухня е попадение в десетката. Ще приготвим една от легендите на тайландската кулинария, а за всички участници ще има и много специален бонус - ще работим с автентични продукти, които ще внесем специално за класа. Всеки курсист ще получи и от приготвената по време на класа Tom Yum паста, за да повтори ястието и изживяването пред своето семейство или приятели. 

Очаквайте и много други проекти, които скоро ще обявим!

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.