Календар на курсовете

Pasta!

Емблемата на италианската кухня от A до Z.

Виж още
Летни плодови десерти с Михаела Белорешка

Леки десерти без захар, млечни и глутен.

Виж още
Pasta!

Емблемата на италианската кухня от A до Z.

Виж още
Турски бюрек

Автентичен турски Gül börek със Сибел Реджеб.

Виж още
Yorkshire puddings

Вкусни и пухкави йоркширски пудинги с три вида плънка. Префектните хапки за всяко парти!

Виж още
Burgers!

Как се прави burger - от хлебчето до кюфтето! Приготвен и изяден от вас!

Виж още
Новобранци в кухнята!

Практични и лесни рецепти за начинаещите в кухнята.

Виж още
В света на Premium зехтина

Всичко за най-високия клас гръцки зехтин. Теория и дегустации на Ultra Premium зехтини.

Виж още
Френска кухня с Антоан Верест

Тайните на класическата френска кухня, обяснени от Chef Antoine Verhaest.

Виж още
Риба - от филетиране до соса

Как да изберете, филетирате и сготвите прясна риба и кой е подходящият сос към нея.

Виж още
Полска кухня

Съвместен проект с Полско културно-просветно дружество "Владислав Варненчик".

Виж още
Азиатски веган десерти

Вкусни и 100% натурални десерти!

Виж още
Безглутенов хляб

Безглутенови рецепти за хляб и мъфини.

Виж още
Средиземноморска кухня

Испания, Италия, Франция и Гърция, представени в един уникален средиземноморски курс.

Виж още

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.