Не просто рецепта, а добре разказана история!

Кулинарно училище Food Connection приема мисията да обучава, разпространява и прави достъпна за всички културата за здравословното хранене и добрата храна.

В кулинарно училище Food Connection вярваме, че добрата и здравословна храна не е лукс, а отговорност – към собственото здраве и към това на семейството. Основата на нашите рецепти са качествените, пресни и сезонни продукти, а магическата съставка за добрия вкус е добре разказаната история и споделянето на позитивни емоции.

Чрез кулинарни уроци, обучения, дегустационни и тематични кулинарни събития, ние искаме да подкрепим развитието на хранителната култура и да насърчим използването на интересни продукти, вкусове и кулинарни техники.

Концепцията за кулинарно училище Food Connection възникна от естествената, много топла и сърдечна връзка, която храната създава, когато говориш с любов за нея, когато я приготвяш с някого и когато накрая я споделиш с приятели или непознати.

Да "свързва хората чрез истории за храна, места и други хора" е кредото на кулинарно училище Food Connection. Ние искаме приготвянето и споделянето на храната да бъдат приятно допълнение към времето, в което нашите гости се опознават, общуват, намират нови приятели или бизнес контакти.

Food Connection е и винаги ще бъде космополитно място, в което всеки добронамерен човек е добре дошъл.

Храната е по-вкусна, когато е споделена с приятели!

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.