Начин на плащане

Всички стоки и услуги, предоставяни от Кулинарно училище Food Connection могат да бъдат заплатени по някой от следните начини:

 1. С кредитна/дебитна карта MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, през платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта (номер, валидност, код за сигурност, име) 
 2. С кредитна или дебитна карта, използвайки системата на Epay.bg
 3. В брой на всяка каса на Easy Pay 
 4. По банков път на следната банкова сметка:

Получател: Фууд Конекшън ЕООД
IBAN: BG88UBBS80021031261740
BIC: UBBSBGSF

 

Допълнителна информация:

 • Всички онлайн разплащания се извършват през защитените и сертифицирани от VISA и MASTERCARD системи на ОББ или Epay.bg
 • Food Connection не оперира и не съхранява данни за вашата кредитна или дебитна карта. Обработката на плащанията става чрез системите за онлайн разплащания на ОББ и Epay.bg, с които Food Connection има подписани договори. 
 • Плащането през системата на ОББ не изисква предварителна регистрация на картата. 
 • При избор на плащане с карта през системата на Epay.bg, имайте предвид, че вашата карта трябва да е предварително регистрирана в Epay.bg.
 • При избор на плащане на каса на Easy Pay, ще получите по mail специален уникален код, който трябва да цитирате на касата като основание за плащане.
 • При превод по банков път, моля, отбележете в основание за плащането номера на поръчката, за да знаем за кой курс сте се записали.
 • Food Connection не начислява такси по превод или транзакция с карта, но вашата банка или издател на карта може да начисли такива, в зависимост от условията и тарифните планове, по които работите. 

 

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ С КАРТА ПРЕЗ ПЛАТЕЖНАТА СИСТЕМА НА ОББ

I. При избор на метод на плащане с карта през платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ):

 1. Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта (номер, валидност, код за сигурност, име)
 2. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
 3. При успешна трансакция (успешни автентикация и авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.
 4. Парите се удържат по картата ви веднага след потвърдено успешно плащане.
   

II. Условия на плащане с карта за избраната стока/услуга

 • Приемаме плащане със следните видове карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.
 • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
 • Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.
 • Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).  Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута. 
 • При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.
   

III. Политика за осигуряване на защита на данните при плащане

Фууд Конекшън ООД полага всички усилия да предостави надеждна защита на електронния си магазин. За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

 • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
 • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
 • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.