Архив

Риба - от филетиране до соса

Как да изберете, филетирате и сготвите прясна риба и кой е подходящият сос към нея.

Виж още
Pasteis de nata & churros

Сладки иберийски изкушения.

Виж още
Легендарни BG десерти във веган вариант (онлайн клас)

Торта “Гараш”, бонбони “Черноморец” и тахан халва във веган вариант! (online клас)

Виж още
Сурови шоколадови торти (online клас)

Истински шоколадови десерти само с натурални съставки!

Виж още
Коледни постни десерти - online клас (без глутен и без захар)

Онлайн клас за натурални постни десерти за празниците!

Виж още
Веган Новобранци (интензивен курс)

Увод във веган кулинарията

Виж още
Pasta!

Емблемата на италианската кухня от A до Z.

Виж още
Burgers!

Как се прави burger - от хлебчето до кюфтето! Приготвен и изяден от вас!

Виж още
Тайландска кухня!

Кулинарно пътешествие до далечен Тайланд.

Виж още

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.