Френска кухня с Антоан Верест

Свободните места са изчерпани. Очаквайте следващото издание през месец ноември.

***

 

Класическата френска кухня, обяснена достъпно и умело от френския кулинарен виртуоз шеф Антоан Верест.  

Антоан, когото познавате като съсобственик и шеф готвач на легендарния L'instant - един от най-добрите ресторанти, които София е познавала, отново ще бъде наш лектор за класическа френска кухня. 

След като спечели за две поредни години приза "Ресторант на годината Бакхус, Acqua Panna & San Pellegrino", Антоан започна нов проект - гурме кетъринг и бутик с добре познатия бранд L'instant Boutique & Catering, където клиентите му ще открият произведени от Антоан и неговия екип фантастични френски специалитети и деликатеси.

Ако искате да видите един истински френски готвач в действие и сами да си приготвите изискана френска вечеря, елате на класовете на Антоан във Food Connection. 

Програма

Менюто, което Антоан предложи за поредния кулинарен клас е ефектно, невероятно вкусно и съвсем изпълнимо за любители готвачи.

Ето какво ще научите как се прави и ще приготвите сами:

- Rillette de Truite à l'aneth, salsa de tomate cerise aux olives vertes - рийет от пъстърва с фин аромат на копър, салса от чери домати и зелени маслини

- Ballotine de poulet, écrasé de courge et sauce crèmeuse au vin blanc - обезкостено пилешко бутче с пюре от тиква и кадифен сос от бяло вино 

- Crême au chocolat traditionnel - традиционният и вечен крем с шоколад, ммм....

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.