Tapas!

Свободните места за този клас са изчерпани! Очаквайте новите ни класове с Институт Сервантес през ноември и декември.

***

Представяме ви поредното издание на вълнуващите ни и уникални кулинарни класове на испански език, които са част от съвместен проект на Instituto Cervantes - София и кулинарно училище Food Connection за популяризиране на испанския език, култура и гастрономия по най-човешкия и естествен начин - споделяйки храната и говорейки на общ език.

Този път искаме да ви отведем на кулинарно пътешествие до tapas баровете на Испания с предложения за някои от най-впечатляващите вкусове на испанската кулинария. 

N.B.: Този кулинарен урок ще се проведе на испански, като част от общия ни проект с Институт Сервантес!
Ако не говорите испански, ще се постараем да се забавлявате и да научите освен вкусни рецепти и някоя друга дума на испански :) 

Програма

Кулинарната ни обиколка на Испания ще включи три изключителни рецепти, много истории и кулинарни съвети, които ще разкрият част от богатството на вкусове, комбинации и продукти, използвани в малките съкровища наречени "tapas".

- Gambas al ajillo - една от класиките на испанската кухня. Феноменален вкус на скариди, позлатени в чесън и качествен зехтин.

- Chorizo y huevos de codorniz - чоризо и яйца от пъдпъдък за любителите на месото

- Piquillo balsámico con queso de cabra y miel - печена червена чушка с редукция от балсамов оцет, козе сирене и мед
 

 

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.