Веган сирена

Свободните места за този клас са изчерпани! Очаквайте следващото издание на класа скоро!

***

Изборът не отменя насладата!

Представяме ви най-новия ни кулинарен курс за хората със специален хранителен режим, за които млечните продукти са медицински или етично неподходящи. 

Вече познатата ни от редица веган кулинарни курсове Николета Колева (Ники) се съюзи с Добромир Буковски (Добри), за да ви представим по лесен и достъпен начин един нестандартен курс.  Добри е професионален готвач с повече от 20 години опит, половината от които във вегетарианска и веган кухня. Участвал e в екипа зад създаването на първия съвременен вегетариански ресторант в София - „Дрийм хаус", работил е в кухните на "Soul Kitchen", "Чай във фабриката" и като управител на "Mix of figs".

Ще научите интересни и важни детайли и сами ще приготвите 3 супер вкусни веган сирена. 

Say "cheeeeseeee" :) 

Програма

Програмата за класа включва следните кулинарни веган изкушения:

- Mozarella от кашу - Веган заместител на популярното сирене моцарела.  Може да се реже на кръгчета. Става за веган „Капрезе“, пици, сандвичи и т.н. При загряване омеква и леко се стопява.

- Веган "Cheddar" - Леко топящ се при загряване заместител на сирене чедър с жълто-оранжев цвят и богат, леко пушен вкус. 

- Ароматно веган сирене с билки - По-мек и маслен веган заместител, визуално напомнящ леко на синьо сирене. Приложението му е доста широко – добавка към салати, ястия, сандвичи, паста и т.н.

Зала "Ами Буе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.