SUSHI

Ако обичате суши, този кулинарен клас е добра възможност да се научите как се прави!

Нашето предложение е за 2 от основните видове maki sushi (навито суши).

 

В нашия клас за суши ще научите:

- как да приготвите ориза

- как да овкусите ориза за суши

- как да си подредите масата, за да бъде ефективна и чиста работата

- как да приготвите хосомаки сьомга - ориз, нори, крема сирене, пушена сьомга, червена чушка, краставица

- как да приготвите урамаки California roll - ориз, нори, рулца от раци, чушка и авокадо, крема сирене и сусам

Програма

Целта на този кулинарен клас е да усвоите техниката за приготвяне и овкусяване на ориза, избор на продукти и комбинации от вкусове и, разбира се, начините за "завиване" на рулцата. 

Hosomaki - тънко рулце суши, обвито в листо нори. 

Uramaki - в превод "рулце, обърнато наопаки".  Урамаки се различава от другите видове маки по това, че оризът е от външната страна, а листът нори е отвътре. Пълнежът е в средата на рулото, след това идва лист нори, който обвива пълнежа и накрая е оризът, който е овалян в хайвер тобико или сусам.

Зала "Цариградско шосе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.