Сурови шоколадови торти, без глутен, без захар (online клас)
1 посещение Цена: 40 лв. Остават 6 места!
Регистрация за курсаВ този онлайн кулинарен клас ще ви представим 4 фантастични рецепти за сурови и шоколадови десерти и много съвети при приготвянето на вкусни и натурални десерти, които ще бъдат далеч от натъпканите с консерванти, подобрители и добавени захари индустриални десерти.
Подгответе се за интензивното шоколадово RAW приключение, където вкусното и натуралното са приятели!
Всички съставки, които ще се позлват по време на курса са без захар, без глутен, без соя, без животински и рафинирани продукти.
Курсът е подходящ за вегани.
Експертът на Food Connection по веган кухня Николета Колева ще ви пренесе още веднъж във вкусния свят на шоколада в най-полезната му форма - суров! Тя е с огромен опит в кулинарните направления веган кухня и Raw food и завърши професионален няколко курса за шоколад и сурови десерти при водещия експерт по суров шоколад във Великобритания - Ейми Левин (Amy Levin).
На този вълнуващ онлайн кулинарен курс ще научите как да приготвите:
- Сурова торта "Три нюанса шоколад" с веган млечен шоколад, крем от бадемов пралин и ганаш тъмен шоколад
- Сурово "Шоколадово паве" - фъдж торта без ядки с крем от кокосова сметана и авокадо и ганаш от портокал
- Основни концепции и техники за приготвяне на сурови десерти
- Кулинарни характеристики и работа със супер храни
- Употреба, кулинарни характеристики и практически съвети за работа с алтернативни подсладители
Програма
Урокът ще протече в три части:
- Семинарна част на която лекторът ще направи обзор на темата, използваните продукти, общите положения при подготовката на рецептата и съвети за оптимална работа.
- Видеоуроци тип “стъпка по стъпка” с отделени основните етапи при техническото изпълнение на рецептата. След всеки етап ще правим пауза за коментари и странични съвети, въпроси и отговори.
- Модул за допълнителни въпроси и отговори и изчистване на евентуални колебания.
След края на урока ще получите по мейл рецептите във формат Word и линкове към видеоуроците, за да можете да ги гледате като помощни материали.