RAW Italian

Свободните места за този клас са изчерпани!

***

В този кулинарен клас ще ви представим интересен прочит на класически италиански емблеми като паста и пица, но внимание - в техния "Raw" и веган вариант. Ние знаем колко богата на вкусове е италианската кухня и искаме да дадем още един поглед към постигане на кулинарен баланс и щастие за хората, които са избрали вегетариански или веган начин на хранене.

За всички вас, които срещате трудности в разнообразяване на хранителната си диета, този курс е идеалното място да научите и приготвите интересни и хранителни ястия и да се запознаете с човек с голям практически опит, който ще ви даде полезни съвети на разбираем език. С богатия си и вкусен опит от кулинарни курсове в различни държави, експертът на Food Connection по вегетарианска/веган кухня" и Raw foodism Николета Колева ще ви покаже много техники и напътствия за суровото приготвяне на ястия, които са пълни само с пълноценни и непреработени натурални съставки са и освен отва са страшно вкусни.

Програма

Ще приготвим следние фантастични рецепти:

- Ravioli от цвекло и веган слънчогледова рикота
- Веган "пармезан"
- RAW pizza! от зеленчуци
- Веган Песто
- Сурови шоколадови бонбони тип "Рафаело"

 

Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас е с подкрепата на Смарт Органик, които най-вероятно познавате от страхотните им Roobar - Organic 100% Raw + Superfoods енергийни и протеинови барчета със суперхрани и био и organic продуктите с марката Dragon Superfoods.

Зала "Ами Буе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.