Безглутенов хляб

С богатия си и вкусен опит от кулинарни курсове в различни държави, експертът на Food Connection по вегетарианска и веган кухня Николета Колева ще ви пренесе в света на натуралните вкусове и безглутеновите храни.

Ники е опитен инструктор в кулинарните направления "вегетарианска/веган кухня" и Raw foodism и с удоволствие ще сподели с вас тайните за смайващо вкусни и хранителни рецепти, без рисковете на глутеновата непоносимост. 

Ще ви представим интересни рецепти от световната кухня за 3 различни вида безглутенов хляб.

Целта ни е да дадем още един поглед към постигане на кулинарен баланс и щастие за хората, които сами са избрали или здавословно са задължени да следват този начин на хранене.  

Курсът е подходящ за вегани.

Програма

За този кулинарен курс Ники е избрала за вас 3 фантастични рецепти за безглутенов хляб, с които ще разнообразявате и менюто си без рисковете на глутеновата непоносимост.

Ето какво ще приготвите: 

- Арабска питка от елда

- Хляб от семена и ядки

- "Сока" – френска провансалска питка от нахутено брашно

 

Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас е с подкрепата на Смарт Органик, които най-вероятно познавате от страхотните им ROO'BAR енергийни и протеинови барчета със суперхрани и organic продуктите с марката Dragon Superfoods.

Зала "Ами Буе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.