Коледни постни десерти - online клас (без глутен и без захар)

1 посещение Цена: 40 лв. Остават 6 места!

Регистрация за курса

Заповядайте на online коледен кулинарен клас на експерта на Food Connection по вегетарианска и веган кухня - Николета Колева, която ще ви пренесе във вкусния свят на натуралните десерти специално за празниците!

В този кулинарен курс ще ви представим фантастични коледни рецепти и много съвети при приготвянето на вкусни и натурални десерти, които ще бъдат далеч от натъпканите с консерванти, подобрители и добавени захари индустриални десерти. За тези десерти се използват само пълноценни и чисти съставки, без глутен, без рафинирани и преработени продукти, без тръстикова захар, без животински продукти. Ползваните подсладители са кокосова захар, кслилитол, еритрол, които не вдигат рязко гликимичния индекс и са подходящи за диабетици. 

Курсът е подходящ за вегани.

Подгответе се за Коледно кулинарно приключение, където вкусното и натуралното са приятели!

 

Ето какво ви очаква на това празнично предколедно издание:

- Джинджифилови курабийки със сушени плодове и овесени ядки (без брашно)

- Ароматен тиквен кейк с pumpkin spice и орехи 

- Веган сметана от кашу за глазури

 

Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас е с подкрепата на Dragon Superfoods, които най-вероятно познавате от страхотните им суперхрани и organic продуктите.

Програма

Урокът ще протече в три части:

- Семинарна част на която лекторът ще направи обзор на темата, използваните продукти, общите положения при подготовката на рецептата и съвети за оптимална работа.

- Видеоуроци тип “стъпка по стъпка” с отделени основните етапи при техническото изпълнение на рецептата. След всеки етап ще правим пауза за коментари и странични съвети, въпроси и отговори.

- Модул за допълнителни въпроси и отговори и изчистване на евентуални колебания.

След края на урока ще получите по мейл рецептите във формат Word и линкове към видеоуроците, за да можете да ги гледате като помощни материали.

 

ONLINE КЛАС

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.