Веган тирамису и "Ferrero Rocher" (без глутен и захар)

В този кулинарен клас ще ви представим интересен прочит на любимите италиански десерти "тирамису" и бонбони тип "Ferrero Rocher", но внимание - в техния "Raw" и веган вариант. Ние знаем колко богата на вкусове са италианските десерти и искаме да дадем още един поглед към постигане на кулинарен баланс и много съвети при приготвянето на вкусни и натурални десерти, които ще бъдат далеч от натъпканите с консерванти, подобрители и добавени захари индустриални десерти.

Рецептите са без тръстикова захар, без глутен, без трансмазнини, без термична обработка, без силно рафинирани и животински съставки.

С богатия си и вкусен опит от Азия, кулинарни курсове на слънчевия о.Бали и курсове при водещия специалист по суров шоколад във Великобритания - Ейми Левин, експертът на Food Connection по суровата и веган кухня Николета Колева ще ви пренесе във вкусния свят на натуралните и сурови десерти и шоколад!

 

Курсът е подходящ за вегани. 


Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас отново е с подкрепата на Dragon Superfoods, които най-вероятно познавате от страхотните им суперхрани и био и organic продуктите.

Програма

На този кулинарен курс Ники ще ви научи как да правите следните сладки изкушения:

- Сурова веган торта Тирамису 

- Как се прави веган суров маскарпоне крем

- Сурови шоколадови бонбони тип "Ferrero Rocher"

- Суров домашен шоколад за обвиване (базова рецепта) без тръстикова захар и лецитин

- 2 метода за обвиване на бонбони с шоколад

Селекцията от здравословни и хранителни продукти за този клас е с подкрепата на Смарт Органик, които най-вероятно познавате от страхотните им ROO'BAR енергийни и протеинови барчета със суперхрани и organic продуктите с марката Dragon Superfoods.

Зала "Цариградско шосе"

Newsletter

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете в крак с последните кулинарни новини, рецепти и оферти.