Сурови шоколадови десерти (без глутен и захар) - Брауни и Баунти
Свободните места за този клас са изчерпани!
***
В този кулинарен клас ще ви представим 5 фантастични рецепти за сурови и шоколадови десерти и много съвети при приготвянето на вкусни и натурални десерти, които ще бъдат далеч от натъпканите с консерванти, подобрители и добавени захари индустриални десерти.
Подгответе се за интензивното шоколадово RAW приключение, където вкусното и натуралното са приятели!
Всички съставки, които ще се позлват по време на курса са без тръстикова захар, без глутен, без соя, без готов кювертюр, без животински и силно рафинирани продукти.
Курсът е подходящ за вегани.
Експертът на Food Connection по веган кухня Николета Колева ще ви пренесе още веднъж във вкусния свят на шоколада в най-полезната му форма - суров! Ники е с над 10 години опит в кулинарните направления веган кухня и Raw food и завърши професионален няколко курса за шоколад и сурови десерти при водещия експерт по суров шоколад във Великобритания - Ейми Левин (Amy Levin).
Програма
В този кулинарен клас ще научите тайните и сами ще приготвите следните страхотни десерти:
- Сурова домашна версия на "Nutella”
- Лешниково брауни със сушени плодове
- Шоколадови трюфели с кокос тип сурово "Bounty”
- Бадемов суров карамелен топинг без захар и без готвене
- Рецепта за суров натурален (тъмен) шоколад без готов кювертюр
- Кои са подходящите подсладители за сурови десерти и суров шоколад
- Лесен похват как да се обвиват с шоколад трюфели